Gnäggbloggen 2016

Den årliga översyn.

Både Lukka och jag känner igen ljudet på vår veterinärs diesebil. Vår veterinär är hos oss bara 1 gång om året för ett årlig check som matte brukar säga. För både Lukka och jag är hälsan själv med lyckligt lottat matte.

Hursomhelst - vi båda "damerna" passerade med MVG och eftersom vi börjar bli lite till åldern, föreslog vetten att vi skulle få lite extra järntillskott och lite B-vitaminer.

Gnäggat så gjort. Nu har matte beställt saker till oss på nätet (hurra för internet!!!!) och om ett par dagar dimper det alltså både det ena och det andra ner i brevlådan.

Det är helt ofattbart skönt i skogen nu för tiden, vi cruisade en underbar tur uppe på åsen. Matte och jag älskar att rida ut själv, då kan man göra precis vad man vill, hålla vilken gångart man vill, hålla vilket tempo man vill - och om man känner för det så kan man också ta en lugn skrittpromenad. 

Och när man skrittar i lagom tempo på mjuka skogsstigar som slingrar sig genom mossa och nerfallna träd samtidigt som man andas in den ljuva doften av sensommaren - det är rena poesin som matte brukar säga.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS