Gnäggbloggen 2016

Pissväder igen....suck.

Man skall glädjas medan man kan brukar matte säga. För nu är det sån där bedrövligt väder igen; det känns nästan som straff att ha häst på den här årstiden. Leriga hagar, våta hästar, skitiga, leriga täcken och allt är bara bedrövligt tråkigt.

Matte säger att vi hästar borde vara som björnar, gå i ide på hösten och komma fram på våren, sån där någongång i april/maj. Håller med matte faktiskt och ändå har vi hästar här hemma rena himmelriket jämfört med andras hästar. Vi har torra hagar, vinterisolerade engelska boxar med fri utsikt över gårdsplanen och Stora Vägen, gummimattor på boxgolven, en täckesgarderob som vilken kräsen tävlingsponny som helst ville bli grön av avund över, rikligt med smaskig hösilage att äta och ett eget ridhus att ha roligt iCool.

Men detta bedrövliga skitvädret kan verkligen konsten att lägga sordin på livet. Det har regnat och pissregnat i hela november och december; januari har varit fint med snö men svinkallt och nu har det regnat i hela februari. Och just nu så sludder det till den stora guldmedaljen. Äsch!!! Osäker

Humor är ju den bästa motgiften så matte brukar alltid citera Karl Bildt:

"Himlen gråter över Stefan Löfgrens opinionsiffror, finns ju ingen annan anledning" Ler stort.
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS