Gnäggbloggen 2015

Av alla tings iboende....

Ja, det har varit några riktigt vackra, solfyllda dagar, som klippta och skurna för fina ridturer. Och då passar matte på att däcka hela veckan med ett rejält ryggskott Gråter. Suck Ledsen.

När jag är ofrivilligt ledig så har jag god tid på att "filosofera". Idag tänkte jag på träns. Det finns en uppsjö av olika modeller i alla regnbågens utgåvor och design. Det är inte ofta det kommer nytänkande; det första som var helt annorlunda var Micklem tränset som numera kopieras hejvillt. TopReiter har kopierat det och Ástund har också "lånat" lite design från det.

Sen finns PS of Sweden - väldigt många ryttare på dom olika forumen är jättenöjda; är det bara jag som tycker att dom PS tränsen är gräsligt fula Galen? Micklem tränset är iaf. nät och elegant speciellt om hästen/ponnyn/Islandshästen har ett vackert, litet huvud. Har sett ett par bilder av Islandshästen med PS tränset och alvarligt gnäggat: man ser ju inte hästen för bara tränset Chockad.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS