Gnäggbloggen 2015

Kundbesök och oväder.

Igår fick vi hästar gå ute i hagen hela dagen, ljuvligt vackert väder och sol. Sen vid halvsju snåret skulle matte ha kundbesök med häst och så fick vi komma in vid sex-snåret så matte hade god tid att pyssla om oss.

Kunden hade med sig en ursöt 18 år gammalt svensk halvblodssto. Fuxtanten var JÄTTESTOR (nåja - nuförtiden tycker matte att allt över 1.38 cm över havet är stort Vinkar) - men jo, den här hästen var verkligen stor som ett hus. Och jättesnäll & jätterar.

När sadelprovningen var i full gång så brakade det plötsligt till med ett dundrande oväder. Det tordnade, åskade - och haglade Galen. Lukka och jag behöll vår lugn och det tror jag både matte och fuxtantens matte var väldigt tacksamma för Ler. Stallet och ridhuset har Onduline-tak, men boningshuset ät täckt med plåt och jag lovar - det hördes som om dommedagen var nära när störtregn & hagel trummade på taket Galen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS