Gnäggbloggen 2015

Underbar Påskvecka!

Eftersom matte börjar så sakteligen att bli sitt gamla jag (läs: frisk av flunsan) så blir också ridturerna lite längre och framför allt spännande. Visst tar vi det lugnt efter en ofrivillig 4 veckors "semester" - men lugna skrittprommenader har onekligen sin charm, speciellt när solen tittar fram det känns så tydligt att det går mot varmare tider.

Både matte & jag tycker om att surfa runt på dom olika hästforumen och denna gången hittade vi en riktig goding som jag bara måste få dela med er, vissa tvåbeningar idag är bara inte riktigt kloka och framför allt - ouppfostrade:

Irriterande från ridpasset. 

Rider i en galoppvolt, full fokus, när en äldre dam med säkert minst 30 års ridvana skrittar omkring planlöst i ridhuset med näsan i mobilen! Medvetet skrittar rakt ut i galoppvolten så man tvingas stoppa, tur man kan stoppa på fläcken! Sen skyller människan på att hon satt å kolla på mobilen ! Ja de såg jag väl för f.n men den har man väl inte när man rider???.

Dagens gnäll från den besvärliga westernryttaren
.

Matte hade blivit skogstokig - för är det ett ställe på Jorden som är helig så är det ridhuset här hemma och där gäller strikta ridhusregler. 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS