Gnäggbloggen 2015

Otroligt - men sant!

Äntligen har det blivit uppehåll i hela dag (det är nästan så en häst slår ihop hovarna av förtjusning), och detta firades behörigt med en ridtur Cool. Alltså - ut i skogen och njuta av naturen. Visst - inte där som skogsmaskiner håller på att massakrera omgivningar - men vi har många andra fina ridvägar.

Att det är fortfarande milt och underlag för sommarhovboots gör ju inte den saken sämre Cool. Dock gjorde matte ett experiment (som jag VET hon inte kommer att göra igen) - nämligen: hon trodde det skulle räcka att jag hade hovboots bara på frambenen då ridturen gick på mjuk skogsmark och gräs. Nope! Jag kände mig absolut inte bekväm med att gå utan hovboots på bakhovarna och jag talade tydligt om det för matte Vinkar.

I morgon blir det en fin solskensdag (säger vädergubben) - och då skall vi åter ut och cruisa i naturen. Kan knappt vänta Ler
 stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS