Gnäggbloggen 2014

Premiär!

Ja, idag var det alltså premiär för mina Trek boots, både fram- och bakbensboots. Matte hade egentligen tänkt att vi skulle skritta en prommis - men sen tänkte hon sig om och det blev linlöpning i ridhuset. Och väl var väl det - för jag var pigg som en mört. Eller möjligen två ... Ler stort.

Matte suckade bara där hon stod i mitten och observerade min fria tolkning av repertoaren av Skolan ovan mark från den Spanska Ridskolan. Dom första 10 minuter var jag mer i luften än på marken och jag tror matte tackade sin lyckliga stjärna för att hon inte satt i sadeln just då Vinkar

En sak är iaf. säkert - om bootsen blev sittande på mina hovar idag så blir dom sittande oavsett vilken terräng vi rider i! Så matte var överlycklig. Så - idag börjar för allvar mitt liv som barfota-ängel och matte & jag hoppas att ha sett en hovslagare för sista gång i detta liv Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS