Gnäggbloggen 2014

Uppdatering.

Ja - det har inte varit så mycket att gnägga om dom senaste veckan; efter behandlingen med laser och akupunktur så fick jag naturligtvis en vilopaus och det är först i överimorgon som min underbara ET kommer igen. Förhoppningsvis så räcker det med en behandling till - dock känner jag mig riktigt pigg & kry nu för tiden Cool.

Då matte skulle hämta mig i hagen i eftermiddag tyckte jag att hon tog lite för lång tid på sig - så för att hon skulle uppmärksama detta så visade jag upp en fri tolkning av programmet från den Spanska Ridskolans Skolan ovan markCool

Idag kom också ett fint paket till mig - mina efterlängtade Trek hovboots. Lukkas framboots passar perfekt mina bakhovar så dessa kan vi turas om. 

Bara tanken på att slippa hovslagare för all framtid - och att matte kan rida hur mycket hon vill på hårda grusvägar och all världens underlag utan att skulle tänka på att mina framskor blir utslitna i förtid gör henne helt svimfärdig av lycka GillaLer stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS