Gnäggbloggen 2014

1 veckas "semester".

Ja, nu blir det ca 1 veckas ofrivillig semester på mig eftersom jag har bara 2 fungerande söm i mina utslitna bakskor. Och just nu som det är så fint väder och härligt att cruisa i geografin Ledsen.

Hovisen kommer den 7:e och då blir det lite ändringar i programmet. Lukka skall få sina skor bortplockade och gå barfota. Istället för skor skall matte testa barfotaboots när fröken Häst tränas och rids.

Både Lukka och jag har förträffligt bra hovar, elastiska, fasta och av mycket god kvalitet. Lukka har gått barfota länge för ca 4,5 år sen och det fungerade helt perfekt. Om boots funkar på henne så har matte tänkt att plocka av skorna av mig och prova om det skulle fungera med boots på mig också. 

Tanken på boots har funnits länge men tidigare var det inte så lätt få bootsen att sitta kvar och också har det varit problem med tillpassningen. Som tur är så går utveckligen vidare och idag finns det uppsjö av olika modeller i olik material. Och för vintertiden/vinterföre är bootsen utrustade med broddar.

Skall bli spännande!

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS