Gnäggbloggen 2014

Busiga Lukka idag.

Ja alltså - idag åkte resten av Lukkas päls av, matte tänkte först att det skulle räcka med en halvklippning men fann sen ut att det är inte möjligt att hålla den här hästen ren. Och jag lovar: även om pälsen på ryggen och på rumpan inte var så väldigt lång så var den så tjock och full av fett & skit Galen.

Så nu är både Lukka och jag helklippta och så varmt som det är just nu är det helt underbart att slippa svettas.

Och så var det Lukkas tur idag att ha roligt med matte - och DET hade fröken Häst så till den milda grad Vinkar. Det skulle linlöpas på ridbanan (dagen till äran var den också nyharvad och riktigt inbjudande). Det tyckte naturligtvis Lukka också och när matte gav efter på longerlinan så stack fröken Häst i 100 knyck á la Arabitis. Nu är det så att vi har bra staket runt hela ridbanan så Lukka kom ingenstans och efter ett tag fann hon ut att det inte var så värst roligt längre. Och då gick hon sen som en dröm.

Matte var måttligt road, för hon har nämligen haft arabhästar förr i tiden och detta var liksom et déja-vu. Det var också därför matte sadlade om till oss Islandshästar just för att slippa arabitis-tramsigheter Blinkar

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS