Gnäggbloggen 2014

Tyranosaurus Rex!!!!

Igår kväll tänkte matte att eftersom molnen låg lågt på himlen och hon HATAR att bli våt så skulle vi bara rida den lilla rundan till Brattstigen. Men när vi svängde av från Stora Grusvägen in på grannens sidoväg såg jag till min stora förvåning en STOOOOOR Tyranosaurus Rex som gick och betade tillsammans med en mindre Velociraptor GalenGalen

Alltså - jag vet vad som är hälsosamt och det är definitivt inte att mucka gräl med rovdinosaurier. Så jag vägrade blankt att ta ett enda steg framåt. Bakåt och sidvärts gick jättebra (matte hade säkert aldrig sett så fina öppnor och slutor Cool).

Så matte suckade bara och istället för att bråka vände vi på klacken och gick ner på ridbanan, det blev ett mycket aktivt dressyrpass kan jag gnägga. Och superduktig var jag också såklart Ler stort.

Efter dressyrpasset skulle vi skritta av och då brukar vi skritta - ja just det: på grannens sidoväg och sen ner till Stora Grusvägen och sen genom bokskogen hem.

Och det var då upptäckte jag att Tyranosaurus Rex + Velociraptor var ju grannens ridhäst och hans sällskapsponny Rodnar.....

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS