Gnäggbloggen 2014

En sak från olika synsvinklar.

Den här hittade jag på "fejjan" - och den är bara helt obetalbar. Matte skrattade så hon nästan fick hicka och tårarna rannLer stort. Och visst vet jag att matte är evigt tacksam för att jag inte håller på med såna här dumheter men är en stencool, trafikksäker och allt igenom pålitlig häst Cool.

Bara som ett exempel - idag på ridturen töltar vi i rätt bra tempo på en smal skogsväg när det plötsligt ut av ingenstans dyker upp en svart cyklist på en svart mountainbike. Mattes gamla 3-gångare hade bokstavligen gått i taket och det skulle finnas bara 2 möjligheter: antingen blev matte lämnat sitt öde och hästen försvann i 100 knyck eller så hade möjligen matte blivit sittande (läs: hängande runt halsen på kusen) och i svischat strak galopp i motsatt riktning Vinkar.

När vi sen var på väg hem från ridturen kom grannens kor med kalvar i full fart ner från skogskanten och rakt emot oss. Matte bad bara en stilla bön om att kreaturen visste var staketet fanns någonstans för grannen hade nämligen satt upp ett helt nytt elstaket med 3 osynliga ståltråd Chockad.

Vad mig anbelanger så brydde jag mig inte det minsta og traskade lugnt framåt medan korna sprang och kalvarna brallade runt. Inte konstigt att matte tycker jag är värd 1000 gånger mer min vikt i guldpressat latinum Cool

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS