Gnäggbloggen 2014

Väl överstått Midsommar.

Underbar Midsommar - fast för vanliga 2-beningar var den möjligen lite kylslagen. Dock helt perfekt för oss hästar. Och matte. För matte HATAR när det blir för varmt och insekterna frodas Vinkar.

Omgivningarna var iaf. fria för timmerbilar så då passade matte på att rida oss i skogen. Visst saknar jag den tiden då Lukka och jag kunde komma ut tillsammans och jag tror också at Lukka saknar sin extramatte också. Just nu är det precis 1 år sen hon bara försvann i "tomma cyberspace" så vi har liksom givit upp hoppet om att hon skulle börja rida igen.

Men det är också rätt trevligt att ha matte bara för sig själv och ha hennes fulla uppmärksamhet. Att vara ute och cruisa i naturen skapar ett helt speciellt band mellan ryttare och häst Hjärta.

Nu är det gått 14 dagar sen min senaste skoning och jag måste bara gnägga att jag är mycket nöjd med mina dojjor. Ami låter det bli "lite mer hov" i skorna så mina hovar ser nästan ett nummer större än dom brukar vara. Mycket bekvämt kan jag gnägga om Ler.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS