Gnäggbloggen 2014

Sur matte.

Ja, idag kan jag lova att matte är sur. Skitsur, jättesur och rejält deppsur för att gnägga så Arg.

Min hovis skulle dyka upp idag och tiden blev bestämd klockan 10.00 på förmiddagen. Så vi prinsessor fick lite att äta på i boxarna på morgonen medan vi/jag väntade. När klockan blev runt elva började matte muttra och släppte ut os - för inte kan vi stå inne när det är så vackert väder ute Cool

När klockan blev ett hörde jag matte muttra några ord som inte lämpar sig för ömtåliga själar - och när klockan blev halv sju på eftermiddagen och fortfarande ingen hovis då skall jag lova för att matte är REJÄLT sur. Mina framskor sjunger bokstavligen på sista verset och det är ju NU som det är så fint att rida Cool.

Min hovis tillhör ett lite udda släkte, han är svår att nå på telefonen, till honom kan man bara "messa". Men den funktionen har inte mattes telefon, med den kan man bara ringa.

Om det hade varit första gången som det hände (att h*n utan varsel uteblev från avtalad tid) - men detta är nu 3:e eller 4:e gången och detta börjar bli tråkigt Ledsen. Som tur är så har Lukka en trevlig, kvinnlig hovis och matte tänker fråga om hon kan ha båda oss prinsessor som kund.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS