Gnäggbloggen 2014

Underbar dag!

Det är så fina dagar just nu, så här kan det mycket väl vara hela året och varken matte eller jag skulle klaga alls Cool.

Först fick matte kundbesök mitt på dagen och då blev det lite sent att rida en sväng - det skall ju också passa med våra utfodringstider.

Sen kom hon av en händelse att zappa på ett hästprogram på TV´n om vackra arabhästar och 3 av dom mest framgångsrika svenska uppfödare. Matte har haft arabhästar förr i tiden - men hon skulle inte skulle byta ut oss prinsessor för allt guld i världen Ler stort. Arabhästarna (och hästar/ponnyer för den delen) saknar hon inte det dugg. Som hon brukar säga: hade hon visst hur roligt det är att både äga och rida riktigt bra Islandshästar så hade hon konverterat för länge sen Ler stort.

Sen blev det ett dressyrpass i ridhuset idag, eftersom det är så svalt & kyligt behöver matte inte vattna varenda dag (något hon är mycket glad för kan jag gnägga om Vinkar).

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS