Gnäggbloggen 2014

Linlöpning idag.

Det er ut som våren verkligen har tänkt att stanna, det är milt & skönt - dock lerigt (ja, säg när mattes tillvaron är 100% perfekt Vinkar). Som en variation i igångsättningen så stod linlöpning på schemat idag. Och egentligen så skulle både Lukka och jag ha lite roligt i longerlinan. 

Men efter att ha sett hur FÖRSKRÄCKLIGT lerig Rödluvan var (den här hästen har en magisk förmåga att skita ner sig så in i norden) - så suckade matte bara och så blev det bara min tur idag. Lukka måste torka ordentligt innan matte kan rykta henne med hästdammsugaren (tack och lov för denna förträffliga mannick, fattar inte hur vi skulle klara oss utan den Cool)

Ridhusbottnen är bara helt perfekt, skall bli spännande att se hur det ser ut sån mitt i/sluten på mars - början på april för då brukar det vara så otroligt torrt och dammigt. 

Hursomhelst - matte påstår att jag är piggare, gladare och spänstigare nu än då jag var 8 Ler stort. Och den kombinationen av unghäst i kroppen och vuxen häst i knoppen är något matte verkligen uppskattar till maxCool.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS