Gnäggbloggen 2014

Linlöpning idag.

Det er ut som våren verkligen har tänkt att stanna, det är milt & skönt - dock lerigt (ja, säg när mattes tillvaron är 100% perfekt Vinkar). Som en variation i igångsättningen så stod linlöpning på schemat idag. Och egentligen så skulle både Lukka och jag ha lite roligt i longerlinan. 

Men efter att ha sett hur FÖRSKRÄCKLIGT lerig Rödluvan var (den här hästen har en magisk förmåga att skita ner sig så in i norden) - så suckade matte bara och så blev det bara min tur idag. Lukka måste torka ordentligt innan matte kan rykta henne med hästdammsugaren (tack och lov för denna förträffliga mannick, fattar inte hur vi skulle klara oss utan den Cool)

Ridhusbottnen är bara helt perfekt, skall bli spännande att se hur det ser ut sån mitt i/sluten på mars - början på april för då brukar det vara så otroligt torrt och dammigt. 

Hursomhelst - matte påstår att jag är piggare, gladare och spänstigare nu än då jag var 8 Ler stort. Och den kombinationen av unghäst i kroppen och vuxen häst i knoppen är något matte verkligen uppskattar till maxCool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS