Gnäggbloggen 2014

Vintervila.

Ja, det har inte varit så mycket bloggande dom sista dagarna; Lukka och jag har nu fått en liten mini vintervila. Vi storfäller båda två och jag måste nog gnägga att jag är lite öm i kroppen; att fälla päls tar på krafterna minsann Cool.

I tillägg så fryser matte på fingrarna så in i vassen när det är så här kallt. Inte oss emot att få en liten mini semester - det är riktigt ljuvligt fina vinterdagar och i och med att det går mot ljusare tider gör att humöret också stiger Ler stort.

Bortsätt från att mysa i hagen och njuta av ledigheten brukar jag surfa rätt mycket på nätet (se sidan Utanför staketet). Men denna här måste jag bara dela av med mig till er - om något sådant skulle hända  här hade matte fått fullständigt spader, jag lovar:

"Häst stals från stallet.

 

En kvinna fick en obehaglig överraskning när hon kom ut i stallet på morgonen. Hennes häst var nämligen borta. Kvinnan hade tagit in ponnyn från hagen inför natten på tisdagen och lämnade stallet vid åttatiden på kvällen. När hon kom ut vid sjutiden på onsdagsmorgonen för att som vanligt ge hästen mat upptäckte hon att den var borta. Stölden polisanmäldes genast.

 

Vid femtiden på onsdagseftermiddagen hittade någon hästen och stängde in den på ridbanan. Polisen har i nuläget inga misstänkta och det finns inga rapporter om att någon ska ha sett något misstänkt".

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS