Gnäggbloggen 2014

Ridhus för hela slanten....*L*

Min tur idag - tack & lov för att vi har ridhuset Cool. Det är kommit lite snö, inte så mycket, kanske 2 cm men tillräckligt för att det klampar i Lukkas skor även om hon har snösulor. Och GLASHALT är det på Stora Grusvägen, även timmerbilarna kör jättesakta vilket är högst ovanligt jag gnägga Vinkar.

I förrgår linlöpte matte båda oss hästar, igår var ridhuset bokat för mattes kompis med 2 hästar och idag var grannen uppe en sväng med sin jätte till halvblodshäst. Detta till trots är ridhusbottnen helt perfekt, om matte inte visste att det var andra hästar där igår och idag så hade vi inte märkt det dugg Gilla. Det blir till och med inget djupt 4-kantspår och det underlättar enormt för matte slipper skotta sand Cool.

Idag red vi ett mycket trevligt dressyrpass och övade för det mesta på övergånger skritt-tölt-trav-skritt. Matte var glad som en lärka och hon säger att både Lukka & jag känns yngre och mycket fräschare än för bara 2 år sen Ler stort. Tillskottsfodret vi får en bara helt kanon Gilla.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS