Gnäggbloggen 2013

Skitsnön vägrar försvinna

ArgJa, ni kan tro matte är glad nu för tiden. Denna envisa snön vägrar försvinna; så vackert och fint som det är nu för tiden hade det varit helt underbart att kunde ta sig fram i skogen. Men alla skogvägarna är fortfarande täckta med "socker-snö". Om det bara hade varit blank is hade det inte gjort det minsta för vi hästar har ju broddar och snösulor. Men denna vita storknade "geggan" är tråkigare än lagen tillåter Ledsen.

Så tillsvidare linlöps vi prinsessor varannan dag; Lukka rids lite i dressyr i ridhuset till och från. För min egen del så säger matte att linlöpningen fungerar bäst för mig och att ridningen skall sättas igång på rakt spår. Mig kvittar det egentligen för det är lika roligt oavsett vad matte "hittar" på för aktiviteter.

Men annars är det toppen, solen skinner och fåglarna sjunger; underbart att stå överst i hagen och lapa sol om dagen. Det har varit riktigt trevliga temperaturer ett tag men nu säger vädergubben att kylan åter letar sig ner hit från Arktis Vinkar. Våren låter vänta på sig ett tag till alltså.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS