Gnäggbloggen 2013

Stiltje i bloggandet

Ja, det har varit lite smått med bloggandet på sistone - av den enkla grund att det inte har varit något speciellt att gnägga om. Tjälhålen och sen snö på det hela har gjort att matte (som naturligtvis är mycket omtänksam när det gäller oss hästprinsessor) inte tar några chanser på att vi skall råka ut för några missöden.

Därmed förtsätter vår vintervila och vi växelvis rids och linlöps lite hist och där bara för att hålla oss någotsådär i skinnet (för pigga är vi hästdamer så det står härliga till Vinkar).

Vädret är det egentligen inte något negativt att gnägga om, det har hittills varit riktigt trevligt, lagom kallt och inte för mycket snö. Alltså - idealiska förhållanden för sköna ridturer om det inte hade varit för dom där förrädiska tjälhålen Arg.

Dock har jag inte glömt att uppdatera hemsidan, fritiden har gått till surfande på nätet och jakt efter roliga inslag att lägga på sidan Utanför staketet.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS