Gnäggbloggen 2013

Duktig liten Milou!

Cool Alltså - idag var lilla Milou helt otroligt duktig liten vovve kan jag "rapportera" Kärlek. På promenaderna i skogen med matte & husse brukar han alltid vara lös och eftersom vi bor så långt ute på vischan har vi för det mesta skogen helt för oss själva (dock passar vi på att gå en sväng på den tiden som folk flest är på jobbet och ungar i skolan Cool)

Hursomhelst: idag på prommisen mitt i djupa skogen dök det plötsligt upp en Jämthund. Matte fick nästan skrämselhicka för hon såg på nyheterna att vargen söker sig allt mer syd Galen. Men det var ingen varg men en ung Jämthund med GPS på halsbandet. Milou och vovven lekte en stund och sen kom jakthunden ihåg sina plikter och försvann i skogen - med Milou i hälarna Chockad. Men efter bara 10 sekunder dök Milou upp igen HjärtaGillaLer. Gissa om matte var överlycklig - för detta var första gången som Milous lydnad blev satt på prov Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS