Gnäggbloggen 2013

Ridhusunderlaget har nu fått med beröm godkänt!

"Undermedlet" skulle sen vattnas på 2 gånger och idag blev det premiär-invigning.

Och visst funkar det toppen - det känns mjukt och fast på samma gång, jättetrevligt att både trava, tölta och galoppera. Matte var glad som en lärka - både för att all möda gav high-five men också för att det kändes perfekt för mig med Cool. Nu skall det bli spännande att se hur länge ridhusbottnen vill hålla på fuktigheten, speciellt när vi kommer ut i februari/mars som vi vanligtvis har jättebekymmer med att det dammar.

Idag skulle det egentligen regna (som vädergubben sa på väderprognosen igår kväll) - men det blev uppehåll. Gissa vem som var glad för det. Alltså - detta evigt regnande kan få vilken häst som helst att bli deppig Ledsen.

Efter ridpasset fick Lukka komma ut på stallgången för en grundlig rykt - milda makter så skitig hon var! Hästdammsugaren fick verkligen jobba hårt Vinkar - men så blev lortgrisen ren på 1-2-3. Vilken helt fantastisk mannick den här hästdammsugaren är. Den både sparar matte en massa skitjobb samtidigt som vi hästar får en underbar massage på kuppen Ler stort.

I morgon blir det Lukkas tur att få testa ridhusbottnen - hon vill nog stortrivas lika mycket som jag gjorde idag.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS