Gnäggbloggen 2013

Stormen Sven

Oooopss - som det blåste i natt Galen. Nästan ännu värre än stormen Gudrun för 8 år sen och den förra stormen/orkanen för 1 månad sen. Tack & lov blev det inga skador på varken stallet, ridhuset eller boningshuset, bara hästsläpet blev flyttat ca 1 meter.

Alltså - helt perfekt att hovisen kom igår på förmiddagen medan det var fint och stilla för det började regna vid lunch och sen ökade vinden. Vi har sån tur att bo på en höjd men liksom nere i en sänka så vindarna blåser över oss, liksom. 

Men detta vill säga att det åter ligger drivor med omkullvräkta granträd, skogsmaskiner skall igen hämta all timmer och timmerbilarna kommer att "terrorisera" oss till långt ut på sommaren Ledsen.

Matte saknar nu väldigt stigen upp förbi ridhuset för den försvann förra året i förbindelse med kallhugging på åsen. För då var det bara att korsa Stora Grusvägen, numera måste vi rida minst 2 km på Stora Grusvägen för att komma ut i skogen - och då vill man absolut INTE träffa på en fullastad timmerbil med släp som kör i rasande fart Galen.

Lukka och jag har aldrig uppskattat ridhuset så mycket som just nu för tiden Ler stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS