Gnäggbloggen 2013

Lukkas tur idag.

Ja, idag var det Lukkas tur att ha roligt med matte (eller vice versa, har liksom inte riktigt sorterat ut detta eftersom jag inte kan vara med på och titta själv) Cool. Men Lukka kunde rapportera sen att hon var JÄTTEDUKTIG och att matte var riktigt nöjd och glad Kärlek. Lukkas högerbog är nu helt perfekt återställd och snart skall matte börja rida.

Att det har varit en hel del markarbete för Lukkas del är delvis för att hennes bog skulle bli 100 igen efter dom två vurpor i somras och också delvis för att matte sålde Sella sadeln. Lukkas extramatte verkar ha försvunnit av jordens overflate (skämt åsido, men detta att pussla ihop krävande jobb och familj med småbarn är inte den lättaste ekvationen).

Nu är det också korta dagar (och kortare blir dom ju närmare Julen) - förhoppningsvis får vi se mer till Lukkas extramatte till våren när dagarna blir längre och det blir varmare.

I morgon är det min tur och om det inte regnar så är planen att utforska hur långt skogsgubbarna har kommit med att röja våra ridvägar Cool.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS