Gnäggbloggen 2013

Linlöpning idag.

Ja, ni kan tro Lukka är rätt så mallig just nu Cool. Matte hade egentligen tänkt att rida ut men eftersom det började duggregna blev det istället linlöpning i ridhuset. Och Lukka skulle nu för första gång linlöpas med mina långa mjuka inspänningstyglar. Detta för att Lukkas höger bogmuskel har varit lite stel sen vurpan här i somras. Equiterapeuten fixade den i 2 omgånger och hästen är "så god som ny" och med dessa supermjuka inspänningstyglar har hon lättare för att ta stöd på innertygeln och avlasta bogen.

Hursomhelst - matte var jättenöjd och sa att Lukka dansade som en dröm - och det bästa var att nu går hästen lika fint, taktfast & jämnt i högervarv som vänstervarv Gilla.

Hoppas på fint väder i morgon då det är min tur att ha matte helt för mig själv Ler stortoch jag vet att vi isåfall skall försöka att ta oss till sörsiden av terränget Gilla.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS