Gnäggbloggen 2013

Regnbåge + 3 önskningar.

Första oktober idag men det ljuvligt fina vädret bara förtsätter, vi tackar & bockar och tar så gärna emot Ler stort.

När vi hade kommit halvvägs och vände hemåt så kändes det plötsligt några enstaka regndroppar trots att solen sken. Och då såg vi världens vackraste regnbåge, både matte & jag skyndade oss att önska 3 önskningar Kärlek. Kalla det vidskeplighet men det brukar faktiskt fungera. Men: man skall passa väl på vad man önskar sig {#smileys123.tonqueout}.

På hemvägen stack vi ut en liten omväg för att kolla om ungkvigorna som har gått på bete nedanför åsen har flyttat hem. Och jippeee - kreaturerna var borta så nu har vi höst/vinter/vår terränget öppet med dom härligaste, finaste tölt- och galoppsträckor Cool.

Och - nu som det är så fin höst och underbart att rida: hörni, hästar och ponnyer - håll er friska och skadefria. Efter olika inlägg på flera av forumen så håller vissa veterinärer att "tälja guld" Galen. Såg följande inlägg här om dagen:

"Sist kom vetten ut fredag kväll, var här i 10 min å gav stelkramp, kollade snabbt på såret och sa att ja, bandage är nog bra att ha på det där, gav han penicillin och åkte sedan......5010 kr gick det på! :O Sjukt!"

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS