Gnäggbloggen 2013

Weeeehhhaaaaa - för en underbar ridtur!

Wow!Ja, idag kan jag verkligen gnägga om att matte kommer till at få en riktigt sjusorters träningsvärk i morgon {#smileys123.tonqueout}för idag har vi varit på en riktig långrunda. Vädret var sååå underbart, solen sken och alla grusvägarna är så jämna & fina efter regnet. Så när vi kom till korsningen tyckte jag absolut inte att vi skulle svänga hemåt höger så jag svängde ut vänster och vi hamnade på Arkitektur-rundan Cool.

Det är rätt länge sen vi töltade där för grusvägarna brukar vara stenhårda på sommaren. Men idag var dom ljuvligt fina - och jag lovar: det gick undan Wow!Ler stort.

Många av dom sommarstugor som påbörjades förra året stod klara och det var också en del av dom äldre sommarstugorna som har byt ägare i sommar. Det är lika spännande varje gång vi rider där att se vad som är nytt och vad som har ändrat sig sen vi var där senast Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS