Gnäggbloggen 2013

Lukkas tur idag.

Igår var det min tur att få njuta en  härlig töltrunda på åsen - och idag var det alltså Lukkas tur att få komma ut i skogen. Det börjar bli mer höstlikt och också lite kyligare, skogen ändrar sakta karaktär och dom ljuvliga höstfärgerna börjar dyka upp lite varstans Cool.

Det här konceptet passar oss alla tre bara helt perfekt; vi hästar vilar varannan dag och matte håller för alvar på att komma i sitt livs form. Längre ridturer i skogen kombinerade med ett par riktigt trevliga dressyrpass i ridhuset kryddrar tillvaron är "the hit" Kärlek.

Det är också vekligen glädjande att se Lukka & matte när dom kommer tillbaka från ridturen - så glada och nöjda! Att matte är glad och nöjd när vi har varit ute är ju en självklarhet, vi har trots allt varit tillsammans i över 8 år. Så jag var lite nyfiken på hur den kombination med Lukka & matte skulle fungera - och det har blivit bingo Gilla.

Kruxet är att Lukka & jag är väldigt lika gångartsmässigt - men samtidigt är vi en aning olika och det gör att matte inte jämför oss men njuter av vår individuella personlighet Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS