Gnäggbloggen 2013

Pissväder!

Ja - en häst blir väl aldrig nöjd Vinkar, det är antingen for torrt, för vått, för varmt eller för kallt Förvirrad. Nu är iaf. monsun-tiden över oss och jag kan bara gnägga om att det bokstavligen PISSREGNAR Galen. Då är det skönt att ha tak över huvudet. Nu syftar jag inte till stallet men till ridhuset - och jag är också riktigt glad för att matte inte sålde den för 2 år sen. För det kommer att bli annorlunda väder från och med nu och i framtiden Osäker. Sälja ridhuset - alltså: det var för ca 2 år sen som en bekant till matte frågade om ridhuset blev lika mycket använt nu när det bara är Islänningar på gården. Och ifall - om h*n kunde få köpa det; plocka ner den och sätta upp hemma på gården. Matte var jättenära att säga ja - men idag är vi alla ännu gladare för att affären inte blev av Cool.

Lukkas extramatte är tillbaka från semestern och har börjat rida igen - något både Lukka och jag är MYCKET glada för. Det är så roligt att komma ut på härliga ridturer tillsammans, dom dagarna det inte regnar är det så ljuvligt i skogen Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS