Gnäggbloggen 2013

Massage dags!

Besök av equiterapeut/hästmassör idag. Och gissa om jag fick beröm för mina fina torra ben, min starka välmusklade rygg och almän välmående Hjärta. Till och med min korsrygg som vanligtvis är en grad sned var rak och fin - alltså: ingen akupunktur idag Cool. Det är isåfall första gången på 8 år som jag inte har fått nålar i rumpetten Ler stort. Detta firades med ett par extra äpplen - och visst delade jag av mig till Lukka.

Lukka har också fått en genomgång - pigg, frisk och kry. En liten aning spänd muskel på högersidan av halsen bara; detta kommer av att hon snubblade så våldsamt på ridturen för 3 veckor sen. Men det var som sagt väldigt lite och Ann kommer på återbesök om 14 dagar för att kolla att allt är 100 som det skall Cool.

Nu är det blivit lite svalare och också mer ostadigt. Några gånger har det kommit såna otroliga regnskurar, vattnet bara forsade Galen. Tur man har ridhus GillaCool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS