Gnäggbloggen 2013

Drunknade katter...*L*

På sena eftemiddagen såg vi fram emot en fin töltrunda på åsen. Solen sken när matte först pysslade om Lukkas ögon (dom där flugorna är bara HEMSKA, även om vi båda har flugpannband så klarade likaväl flugorna att få Lukkas ögon att se ut som såna som groddorna har Sjuk). Det börjar iaf. arta sig och stackars hästen är inte svullen längre Cool.

Sen var det dags att rykta och sadla och när vi skrittade uppför Stora Grusvägen var det jättefint. Lagom 20 grader och sol. För att ta det säkra för det osäkra bestämde matte att vi bara skulle ta den lilla töltrundan. Och när vi hade kommit her till vändplatsen så började det såklart regna Vinkar.

Vi for i strak galopp stigen upp till traktorvägen och sen töltade hela vägen fram till Stora Grusvägen. Och regnet bara ökade på - jag lovar: när vi kom hem såg vi båda (matte & jag) som ett par vilsna, drunknade katter Cool. Och matte menade på att vi skulle rida fler gånger ut när det regnade - för jag dansade i alla gångarter som en dröm Kärlek.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS