Gnäggbloggen 2013

Underbara ridsommar!

Min 8:e sommar tillsammans med matte och min 3:e sommar tillsammans med Lukka. Och hennes extramatte förstås Cool.  Varje sommar tycker jag att just den är bäst - dock är det svårt att minnas en ljuvligare sommar än denna här Kärlek. Vet ej om det är Blue Chip eller Pronine som gör att jag känner mig som en 7-8 åring men livet är alltså helt topp just nu Ler stort.

Idag var vi ute och red en sväng själva och skritt sträckan från översta bommen hem är rätt lång, då har jag så god tid på att filosofera (som matte kallar det).

Jag är fullständigt medveten om att jag dansade som en ballerina i alla gångarter idag och att matte var naturligtvis glad och jättenöjd. Och då tänkte jag att, med hoven på hjärtat - jag har ALDRIG någonsin upplevt att vi har kommit hem från en ridtur eller från ett dressyrpass och att jag skulle hört matte säga: "tja, det kunde ha gått bättre" Ler.  Det finns aldrig och har aldrig någonsin funnits minsta antydning till varken taktfel eller gångartstrassel, varken hos Lukka eller mig Kyss.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS