Gnäggbloggen 2013

Tur med ridturen!

Ja - alltså: sånn tur kan man ha Hjärta. Det var strålande solsken i hela dag och matte hade egentligen tänkt att rida ut lite tidigare men Lukkas extramatte kunde först lite senare, vid kvart-i-sex snåret.

När vi red ut var det jättefint men så började det segla upp allt mörkare moln - och matte tänkte ta det säkra för det osäkra och vi satte upp lite fart; töltade även där som vi brukar skritta. Och tack för det - för när vi var bara några hundra meter hemmifrån började det droppa - och när vi kom hem under stallgångens ljuva tak så öppnade himmelportens slussar sig. Alltså: som det regnade! Uttrycket "som spön i backen" var rätt beskrivning av naturfenomenet Cool.

Hade vi varit ute då så hade vi blivit ett par dränkta katter Galen. Och jag undrar i mitt stilla om vandrarna som vi träffade på på vägen hem hade med sig regnställ med sig i ryggsäckarna Chockad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS