Gnäggbloggen 2013

Happy Birthday to me!

Idag fyller jag år - hela 16 år har jag blivit, en riktig "panter-tant" alltså Ler stort Det är bara helt otroligt som tiden går, inte länge sen jag var 8 år och flyttade från Danmark till Sverige Cool.

Det var riktigt vackert väder på morgonen och hela förmiddagen, matte och Lukkas extramatte hade tänkt att klippa Lukka men plötsligt tidigt på eftermiddagen öppnade himmlen sig - som det regnade alltså Galen. Både Lukka och jag såg ut som två dränkta katter. Förhoppningsvis blir det klippning i morgon och sen också förhoppningvis en skön töltrunda uppe på åsen Cool.

Den som hade en riktigt rolig eftermiddag var lilla Milou, Lukkas extramatte kom upp en sväng med sin lilla Russel flicka och jag lovar: vovvarna hade riktigt roligt Ler stort. Lika barn leker bäst och dom två små Russlar fann varandra så småningom. Lilla tiken är nämligen lite blyg och lite rädd för andra hundar och Milou har inte träffat så många hundar - så dom tog det lite försiktigt i början men sen lekte dom riktigit fint Hjärta.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS