Gnäggbloggen 2013

Äntligen sällskap!

Äntligen - efter flera veckor utan Lukkas sällskap cruisade vi alla 4 på våra älsklings ridstigar Ler stort Förbindelsesstigen var förvånandsvärt intakt, jag hade förväntat mig mer lervälling och stora vattenpölar men stigen var riktigt torr och fin.

Nu börjar vi så smått fälla våra hårstrån; det är fortfarande kyligt om nätterna; egentligen hade matte tänkt att plocka fram klippmaskinen förra veckan men eftersom vädret är kyligare igen och vi har inte börjat storfälla än och sen skall det regna möjligen i hela nästa vecka så tror jag att  hon väntar tills nästa gång det blir varmt.

-------------------------------

Men innan jag sätter punkt för dagen måste jag bara dela av mig med ett jätteroligt inlägg som jag såg på ett av forumen. Det är en tvåbening som berättar:

"Bodde i hyreshus, skulle till stallet och hade svarta ridbyxor, ridstövlar och väst på mej och longerspöt med. När jag går över gården mot parkeringen passerar jag två småkillar som slutar leka och tittar storögt på mej. Efter att jag passerat hör jag den ene fråga den andre, med en blandning av upphetsning, skräck och tvivel i rösten:

Tror du hon tämjer LEJON?!" 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS