Gnäggbloggen 2013

Och så har våren äntligen kommit!

Det här är nästan för roligt: igår höll matte på att frysa fasonen av sig och idag cruisade vi en härlig ridtur och det var 14 grader varmt Ler stort. Även insekterna uppmärksammade det fina vädret och var inte nödbedda att visa upp sig.

Det är fortfarande isigt lite varstans i skogen där solen inte kommer till och tjälhålen är riktigt förrädiska. Råkade trampa ner i ett par stycken, som tur var så var dom inte så djupa Cool.

Ett säkert vårtecken är också att numera kan matte fylla vattenhinkarna i boxarna med slang och vattna ridhuset med spridaren. Nästa post på programmet är nog att klippmaskinen plockas fram; både Lukka och jag har tillräckligt päls till flera hästar (muttrar matte iaf.) Vinkar Men alltså: skall vi kunde tölta, trava och galoppera så måste vinterfracken av för annars blir vi ju sjöblöta och det är varken sunt eller praktiskt Ler.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS