Gnäggbloggen 2013

Millt sagt spännande ridtur!

Eftersom vi prinsessor är under igångsättning är det lagom skritt promenader som gäller. Det är iofs. OK men gissa om det kittlar i spring-benen Vinkar. Är det i tillägg kyligt och lite snö i luften då inspirerar varenda ovant detalj till en adrenalin kick Rodnar.

Vi skrittade i fint tempo på Brattstig-rundan och hade precis vänt vid foten av branta backen när Lukka började plötsligt fjanta sig. Jag trodde i början att det var några rådjur eller en älg, detta är något jag inte bryr mig det dugg om. Men så förstod jag att det var jägare i skogen som brände av 2-3 skott. SPÄNNANDE Galen!

Vanligtvis bryr jag mig inte om att jägare skjuter; vår granne brukar med jämna mellanrum skjuta hemma på gården - men just idag, inspirerad av Lukkas levader och småtrams tänkte jag att "lite skoj måste jag också få ha".

Det är inte ofta jag har överraskat matte men just idag kände hon det som om jag skulle explodera varje sekund; rejält laddad alltså Cool. Därav Mustang-illustrationen på vinjetten Wow!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS