Gnäggbloggen 2013

Full storm på Österlen men rätt trevligt här hemma

På Österlen är det idag full storm och snön bara vräker ner - här hemma är det tillsvidare bara måttlig vind och ingen snö - änWow!. Vintern har inte tänkt att släppa taget med det första har vi hästdamerna erfarit - för vi har satt rejält med rätt kort men supertjock päls. Matte menar att det är helt okej - för när värmen kommer så är det bara att plocka fram klippmaskinen.

Underlaget ute är läskig; det är rejäl halka och sen kom det ca 5 cm snö på det hela - som klippt & skuret till att halka omkull och slå sig i svenska färger (gul & blå Vinkar). Någon träning blir det liksom inget att gnägga om, vi linlöps 1-2 gånger i veckan i ridhuset för att få röra på oss lite mer men annars har vi fortfarande vintersemester. 

Den 15. i denna månad skulle jag skos om men min kära hovslagare har (för första gång i historien) glömt att anteckna. Men ingen skada skedd - den dagen var det så kallt och det blåste pelikan, matte var själeglad för att slippa stå ute i blåsten och jag också för min del Cool. Skorna är inte utslitna för det har ju varit (och är fortfarande) snö, broddarna sitter som dom skall och snösulorna också.

Ärligt gnäggat skall det verkligen bli roligare när snön försvinner och det blir lite varmare Ler stort.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS