Min gnäggblogg 2012

Skitsnö!

Ja, nu var det alltså slut på det roliga Arg - vaknade till vit landskap.  Det räcker med bara 5 cm av den här vita sörjan så blir omöjligt att rida ut Ledsen.  Visst har vi båda hästarna snöklampsulor men problemet är att marken under snön är mjuk och geggig och snön som ligger på är kram och det klampar.  Lukka har det värst på frambenen, hennes hovar är mer klockformade än mina och ni skulle se hur höga styltor hon får.  Innan hon fick komma i boxen skulle matte banka av klamparna med en gummiklubba. 

Sett från den positiva sidan så har vi i princip fått 2 månaders respit jämfört med förra året för då kom den första snön den 15. november.  Nu skriver vi i alla fall den 20. januari. 

Även om det är underbart att tölta i snön så tar inte matte chansen på att vi skadar oss, snöklumparna under hovarna är inget roligt och det är lätt hänt att trampa fel Osäker.  Så visst, det blir innomhusaktiviteter för oss hästar tills snökristallerna ändrar konsistens eller (bäst av allt) snöeländet försvinner.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS