Min gnäggblogg 2012

Det var DEN vintervilan....*L*

Som förut gnäggat skulle egentligen både Lukka och jag ha en välförtjänt vintervila. Men - saken är bara den att vi båda "damerna" är piggare än lagen tillåter (säger matte iaf.). För hon menade på att när jag börjar bli besvärlig att leda ut i hagen på morgonen då är måttet rågat Galen.

Så idag blev jag linlöpt i ridhuset - som på beställning har det plötsligt blivit riktigt millt, ca 0 grader och mitt på dagen ett par plusgrader. Då blir underlaget i ridhuset helt perfekt Cool.

Det var bara helt UNDERBART att få sträcka på benen och få lite luft under hovarna Ler stort. I början så galopperade jag varv efter varv (i båda varven alltså) och matte stod bara och tittade på sin överpigga mustang som lyckligt prustade och frustade och bockade och skuttade Cool.

Så småningom blev jag då av med all överskottsenergi och travade med stora, luftiga kliv {#smileys123.tonqueout}. Det har onekligen sin fördel med ridhus med bra botten Kärlek.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS