Min gnäggblogg 2012

Helt underbar ridtur

Cool Efter flera dagars regnande så sken äntligen solen igen, villket kanonväder alltså Ler stort.  Vid ett-tiden stack vi en sväng alla fyra - och jag bara gnäggar: bättre än så här kan det nästan inte bli (jodå, jag VET mycket väl att jag ofta gnäggar så här {#smileys123.tonqueout}).

 

Det har varit kallt i natt så bitvis var underlaget hårt som betong men vi har en speciell väg in i skogen där traktorvägen ligger i skuggan och där det brukar vara fint om det inte är flera kalla dagar och väldigt kalla nätter.

 

Vi töltade och galopperade, solen sken och den börjar faktiskt att värma för när vi sen kom hem, blev ompysslade, fick varsitt varma täcke på och släpptes ut för att äta lunch var det så skönt att stå i solen och riktigt känna dom varma solstrålarna. 

 

Sen på kvällen när matte hämtade oss i hagen, byte täcke oc släppte oss in i boxarna kom grannens söta jämthund för att hälsa på.  Underbart söt, ganska ung vovve, den hoppade upp på boxdörren med framtassarna och hälsade fint på oss hästar, både Lukka & jag fick en stor slick på nosen Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS