Min gnäggblogg 2012

Hovslagare

Ja - alltså: måste bara FÖRTJUST gnägga om att Blue Chip Feedbalancer har verkligen gjort mirakel med mina hovar Ler stortGalenKärlek

På bilden här kan ni se min vänstra framhov = verkad och nyskodd, den andra är innan verkning och skoning. Det syns möjligen inte så väldigt bra på bilden - men jag lovar: mina hovar har aldrig någonsin kunnat växa sig så här långa på vintern Ler
 stortCoolKärlek.

Hovarna är, och har alltid varit av toppkvalitet men tillväxten, speciellt vintertid, har varit lite si som så. På sommaren växte dom rätt bra, då var det mins 1 cm att verka av men på vintern var det i stortsätt bara att ta av skorna, raspa lite och sen sätta på nya skor.

Dom om hovslagarens förvåning när han inte bara verkade av 1,5 cm av hoven men också minst 1 cm av sulan Wow!.  Så visst har Blue Chip gjort att hovtillväxten har tagit skruv Ler stort.

Nu är jag alltså nyskodd med nya skor och snösulor och dom där förträffliga små, näta draktbroddar. Snön bara väker ner, så den där milda vintern som meteorologerna spådde för ca 3 veckor sen har dom nog missat med god margin Cool. Det är rejält kallt, härnere är det ganska så OK men längre norrut, från mitten av Sverige och uppåt har dom några riktigt kalla temperaturer Galen.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS