Min gnäggblogg 2012

Äntligen väderomslag!

Igår var det en rätt så travel dag för matte, först med kundbesök och sen en timmes prommis med Milou - och sen skulle vi rida en sväng. Men då det blev så sent; jättekorta dagar har det blivit med vintertiden - så det blev istället ett fint dressyrpass i ridhuset. Och jag lovar: jag dansade som en ballerina och matte var så glad och nöjd Kärlek.

Idag blev det en lugn promenad upp på åsen; Lukka hade riktigt spring i benen men när hon förstod att vi skulle ta det lugnt så var det inga problem. Och det var väldigt "folksamt" i skogen idag Cool. Först mötte vi en stor fyrhjuling med vildsvinskötaren och sen träffade vi en granne som fortfarande går på älgjakt. Älgjakten är egentligen över för länge sen men den här grannen är lite speciell; han har enorma ägor och kan då jaga så länge han vill. Han har dessutom fått en ny älghundvalp och denna skall alltså debutera som en riktig älgjägare. Hoppas den kan se skillnad på hästar och älg Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS