Min gnäggblogg 2012

Alltså - vilket väder!

Jag bara gnäggar - vädret är inte sig likt alls Galen. I eftermiddag kom det en  rejäl hagelskur, det var nästan overkligt (och ont gjorde det också, hagelkornen var stora som ärtor och jag lovar: det small i takplåten Chockad). Allt på marken blev vit Blinkar. Kung Bore gör ett storslaget entré alltså Osäker.

Idag har också matte varit hos grannen och frågat om traktorvägen som numera är totalblockerad. Och då fick hon höra tråkiga nyheter: skogen är hyrt ut till ett stort skogsbolag som planerar totalskövling (föga överraskande Gråter). Det vill säga att denna ljuvliga ridvägen blir fullständigt förstörd och vi kan bara ge upp hoppet om att rida genom den här skogen för all framtid.

Har egentligen aldrig förstått mig på tvåbeningar - många av dom gör sitt bara yttersta för att förstöra och förpesta tillvaron för andra två- och fyrbeningar Ledsen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS