Min gnäggblogg 2012

För ett pissväder...

Det är alltså förmidabelt pissväder nu för tiden, helt sanslöst. Det regnar, regnar, pissregnar, sen är det sluddsnö och så regnar det igen.  Och sen säger Vädergubben att "så har vi några lågtryck ute i Atlantern" - då har man lust att dra något gammalt över sig Vinkar.

Jag tror jag får önska mig simfötter och snorkel och omskoleras till sjöhäst Cool Hmm - kanske ingen dålig idé - den första töltande sjöhäst, det hade varit något.  Och omskolera matte till sjöjungfru - ja, DET är något jag absolut kan föreställa mig Ler stort.

Måste faktiskt få gnägga att våra hagar är helt otroliga, även om det regnar floder som nu är hagarna torra och fina, inga leriga insjöar och ingen gegga.  En stor eloge till husse som har varit förutseende, dikat ordentligt och sen lagt på perfekt toppskikt i flera lager Gilla.  Samma typ av toppskikt har vi också på ridbanan, fast denna används inte vintertid, då är vi istället i ridhuset (mysigtKärlek).

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS