Min gnäggblogg 2012

Blockerad traktorväg!

Idag är det också en sån underbart vacker höstdag och eftersom vi hästar har gått i flera dagar i sträck bestämde matte att vi skulle ha en fin, skön vilodag Cool. Och då skulle lilla Milou få en riktigt fin, lång hundpromenad Ler stort.

Det är speciellt en vacker traktorväg, den kommer man in på om man tar av Brattstigrundan och följer man ridvägen kommer man ut på den andra sidan av skogen. Där har matte inte varit på flera år - och idag tänkte hon alltså kombinera det praktiska med det fornöjeliga {#smileys123.tonqueout}.

Bilen parkerades på vändplatsen, Milou lastades ut och ut i skogen bar det. Döm om mattes besvikelse när hon upptäckte att bara efter några hundra meter var vägen fullständigt blockerad av alskens små granträd, lövträd och massor av kvister. För det gick inte att ta sig igenom eländet till fots utan att bryta nacken - att rida igenom alla kvistar och grenar är inte att tänka på Ledsen. Jag kan lova: hon blev INTE glad Arg!

Det här är nämligen en av dom sista "klassiska" traktorvägar som ingick i ett nätverk av fina ridvägar/ridstigar. Dessa har pö om pö försvunnit i loppet av dom sista 10-12 åren när skogsmaskinerna får härja villt Arg.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS