Min gnäggblogg 2012

Vidrig väder och en lyckad dag!

Idag har det varit en riktigt VIDRIG dag sett från vädermakterna sida Sjuk - det ösregnade absolut hela dagen. Matte var måttligt road kan jag gnägga om för hon skulle få kundbesök med häst för sadelprovning på förmiddagen.

Så vi hästar var glada för att stå inne den första halva dagen, äta och titta på regnet som stod som spön i backen. Kundbesöket gick riktigt bra, det var en söt New Forest med en ung, söt och trevlig matte Cool.

Sen på sena eftermiddagen blev det innomhusaktiviteter för både Lukka och mig. Det blev linlöpning för min del och matte var naturligtvis jättenöjd med min prestation (fattas bara annat Vinkar) Senare på kvällen dök Lukkas extramatte upp och det blev ett riktigt lyckat dressyrpass på fröken Guldlock Cool. Måste beundrande gnägga om att Lukka var JÄTTEDUKTIG, verkligen. Hon både töltade och travade som en dröm Ler stort.

I morgon och på måndag skall det fortsätta regna - alltså: en häst kan ha god lust att dra något gammalt över sig Förvirrad. Vilken tur att vi har sköna boxar att vara i och ett underbart ridhus med världens mest underbara underlag att boltra oss i Kärlek.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS