Min gnäggblogg 2012

Första dagen i september månad

Alltså - som tiden rinner iväg, speciellt om man har roligt Cool. Det är inte länge sen jag fick på sommarskor och nu är det snart dags för broddar och snösulorVinkar

 

Det har varit några helt underbara sensommardagar, dock märks det att dagarna håller på att bli lite kortare. Skogen är full av ljungblommor och på alla kallhyggen där granplantorna börjar växa till lite växlar det i alla regnbågens grön-brun-gul färger. Denna årstiden är den underbaraste kan jag bara gnägga om Ler stort.

 

Dock är  inte fästingplågan över än; idag plockade matte av mig en liten nymf övanför högre ögat Galenoch hon fattar inte var någonstans jag har klarat av att få på mig eländet - för det är inga grässtrån i hagen!

 

Idag red vi en runda själva, matte & jag. Förr i tiden - alltså: innan Lukka kom till oss och Lukkas extramatte började rida så brukade matte & jag alltid rida ut själva och på en sånn ljuvlig ridtur som idag kommer jag ihåg massor av roliga minnen Kärlek

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS