Min gnäggblogg 2012

Linlöpning, dressyr och härlig uteritt

Dom sista 3 dagarna har varit så underbart fina och trevliga Ler.  Och jag måste också få gnägga om att det känns jätteskönt i munnen numera Ler stort. Vår husveterinär är en riktig ängel Hjärta.

 

Om lördagen blev det linlöpning i ridhuset, matte ville vara helt säker på att jag var OK efter stelkrampsprutan. Ridbanan är numera i perfekt skick och efter att grannen har harvat så ofta är underlaget helt topp.

 

Om söndagen fick vi hästar komma in vid två-snåret när det började regna. Det är skönt att äta lunch och titta ut på vädrets makter Ler stort. Sen på sena eftermiddagen gick jag ett fint dressyrpass i ridhuset. Och visst - matte var jättenöjd (fattas bara annat Cool) och sa att jag dansade som en ballerina Ler
 stort.  Underlaget i ridhuset är också helt suveränt bra, speciellt efter att husse har tagit bort lite sand här & där.

 

Och idag var det strålande vackert väder, sol och lagom varmt så vi stack ut en härlig sväng i skogen alla 4. Såna här sensommardagar är det mest underbara jag vet Ler.  Egentligt ganska konstigt - så mycket som det har regnat på sistone men traktorvägarna är stenhårda. Idag hade vi egentligen tänkt oss att tölta Arkitektur-rundan men där är vägarna ännu hårdare an uppe på åsen Chockad.

 

Min päls har växt ut ganska mycket så matte muttrade något om en snygg halvklipp en av dom första dagarna.

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS