Min gnäggblogg 2012

Ridhusträning med förhinder

Eftersom vädret verkligen inte kan bestämma sig (det började pissregna på förmiddagen) så fick vi komma in i stallet vid lunchtid; om det blev fint på eftermiddagen skulle vi rida ut och om inte så blev det dressyrpass i ridhuset Vinkar.

 

Vid femsnåret så regnade det fortfarande lite så matte & jag gick in i ridhuset. Vi hade knappt börjat skritta lite uppvärming så kom grannen med sin stora valack och frågade om hon fick komma in och rida tillsammas med oss. Visst, inga problem, sa matte. Milda pannkakor så jättestor häst - måste i ärlighetens namn gnägga att allt över 1.38 cm uppfattas som helt enormt alltså Ler stort. Hästen är en riktigt vackert halvblod och minst 1.70 i mankhöjd Chockad.

 

Nåväl. I början så travade jag lite på fyrkantspåret och på storvolten men när jag började tölta fick den andra hästen spell och började bocka. Matte fann ut at det här var inte helt "hälsosamt" (för hon vet mycket väl vad denna hästen kan "prestera") Galen -  och för att få lugn & ro så vi stack ner på ridbanan istället. Och där var det jättefint, nu börjar vår uteridbana verkligen sätta sig och bli trevlig Cool.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS